Interflex

Service Direct is verheugd om dealer te zijn van Interflex BV, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de bouw van hoogwaardige tuinhuizen en andere buitenconstructies. Onze samenwerking met Interflex BV brengt vakmanschap en innovatieve buitenoplossingen naar de West-Europese markt via ons goed opgezette dealernetwerk.

Wat Doet Interflex BV?

Interflex BV staat bekend om zijn expertise in de bouw van tuinhuizen en andere buitenconstructies. Hun aandacht voor detail en hoogwaardige materialen resulteren in prachtige, duurzame toevoegingen aan uw buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuis, een tuinkantoor, of andere op maat gemaakte buitenconstructies, Interflex BV biedt oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Service Direct: Uw Partner voor Buitenprojecten

Service Direct gaat verder dan de verkoop van producten. We werken samen met Interflex BV om u volledig op maat gemaakte tuinhuizen en buitenconstructies te bieden. Als dealer kunnen we uw visie omzetten in realiteit met behulp van de expertise van Interflex BV. We zorgen ervoor dat uw buitenproject aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Service Direct en Interflex BV bundelen hun krachten om innovatieve en op maat gemaakte buitenoplossingen naar uw projecten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Interflex BV en hoe we u kunnen helpen bij het creëren van kwalitatieve tuinhuizen en andere buitenconstructies voor uw specifieke behoeften.