Zwembad aanleggen Haren

Met een zwembad in je tuin heb je altijd de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen of te werken aan je conditie. Wil jij een zwembad laten aanleggen in Haren? Dan ben je bij Service Direct aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve zwembaden. Je hebt keuze uit veel verschillende mogelijkheden en daardoor is er voor iedere tuin en ieder budget wel een geschikt bad te vinden. Ben je benieuwd naar je opties en wil je graag met een specialist jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, onze experts staan graag klaar om je te voorzien van vrijblijvend advies.

Waarom kiezen voor Service Direct?

Het aanleggen van een zwembad in Haren is vakwerk en om de hoogste kwaliteit te waarborgen heb je hier vakmensen voor nodig. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het aanleggen van zwembaden en werken enkel met de beste materialen. Zo zijn wij exclusief dealer van LPW Pools in Noord-Nederland. Deze baden kenmerken zich door de dubbelwandige vinylester met daartussen honingraat versterking en isolatie. Door deze toepassing zijn de wanden van LPW Pools tot wel 3 keer dikker dan zwembaden van andere aanbieders. Daarnaast hebben de baden een unieke uitstraling dankzij de naadloze gelcoat afwerking.

 

Baden van LPW Pools passen met hun ontwerp gemakkelijk in iedere omgeving, zowel binnen als buiten. Doordat de nieuwste technologieën worden toegepast geniet je van enkele voordelen, zoals: een lager energieverbruik, een lage impact op het milieu, een versterkte veiligheid en een weerstand tegen veroudering. Met een zwembad van Service Direct voorzie je jouw woning van de nodige luxe en comfort.

Zwembad aanleggen Haren: de mogelijkheden

Bij Service Direct geniet je niet enkel van kwaliteit, maar ook nog eens van de vrijheid die je hebt in het samenstellen van een zwembad die volledig aan je wensen voldoet. Zo kun je kiezen tussen verschillende designs, kleuren en materiaalsoorten. Zo ben je tegenwoordig niet beperkt tot een blauw zwembad, maar kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een grijs, wit of antraciet bad.

 

Ook als het gaat om techniek heb je de nodige opties, zoals het installeren van: duurzame zwembadverlichting, een warmtepomp om het zwembad op milieuvriendelijke wijze te verwarmen, een tegenstroomsysteem waarmee je weerstand kunt creëren zodat je actief kunt zwemmen, hoogwaardige elektrische of handmatige zwembadafdekking om je bad schoon te houden en hoogwaardig gewapend folie om te zorgen voor een perfecte afdichting.

 

De mogelijkheden zijn oneindig en zijn zowel toe te passen voor binnen- als buitenzwembaden. In samenspraak met onze experts kun je jouw wensen aangeven, onze specialisten denken ook graag met je mee. Wil je een zwembad laten aanleggen in Haren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een afspraak in. Wij ontzorgen je graag van A tot Z bij het verwezenlijken van je droomzwembad, van ontwerpfase tot aan onderhoud. Vertel ons je droom en wij maken er graag realiteit van!