Tuinservice voor bedrijven

Tuinservice voor bedrijven

De uitstraling van jouw bedrijf hangt met diverse factoren samen. Het aanzicht van je bedrijf is het eerste wat de huidige maar ook nieuwe klant opvalt. Je wilt daarom dat de tuin er verzorgd en netjes bijligt. Service Direct kan samen met jou overleggen welke keuzes er gemaakt kunnen worden wanneer het gaat om aanleggen of onderhouden van de tuin.

Aanleggen tuin

De buitenkant van jouw pand moet natuurlijk aansluiten bij het imago van jouw bedrijf. Daarom helpen wij je graag bij het ontwerpen en aanleggen van jouw bedrijfstuin.

Om te komen tot een goed ontwerp dat aansluit bij jouw wensen zullen wij eerst in gesprek met je gaan om jouw wensen te bespreken, zodat we op basis daarvan een ontwerp kunnen maken. In het tuinontwerp nemen we natuurlijk alle aspecten mee die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het makkelijk onderhouden van de tuin en het bijdragen aan een prettige werkomgeving.

Bestrating
Wil je graag nieuwe bestrating aanleggen? Wij denken graag met je mee in mogelijkheden. Wij hebben een breed assortiment met verschillende soorten tegels. Maar wat te doen met de oude tegels?

We kunnen de oude bestrating ook opnieuw gebruiken in het ontwerp van de bedrijfstuin. Het opnieuw gebruiken van tegels is natuurlijk financieel erg aantrekkelijk, maar het is ook nog eens heel duurzaam. De tegels kunnen we gebruiken voor de bestrating, maar daarnaast kunnen we ook borders of afscheidingen maken van de oude bestrating. 

Onderhoud tuin

Wij weten dat er vaak weinig tijd is om de bedrijfstuin te onderhouden. Heb jij net een tuin laten aanleggen en wil je het netjes houden? Of is jouw tuin nu een wildernis en wil je het weer netjes maken? Wij helpen je graag met het onderhouden van je tuin.

Het is mogelijk om de onderstaande werkzaamheden door ons te laten uitvoeren:

  • Maaiwerkzaamheden
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Opruimwerkzaamheden
  • Regulier onderhoud

Heeft jouw bedrijf interesse in onze dienstverlening? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract? Neem dan gerust en natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen je graag bij het aanleggen en onderhouden van je tuin

Tuinontwerp en onderhoud

Service Direct is gevestigd in Leek en wij zijn met name actief in het gebied rondom Leek, Roden, Eelde, Groningen, Zuidhorn, Marum en Assen. Naast Groningen en Drenthe zijn wij ook werkzaam in andere provincies. Neem gerust en natuurlijk volledig vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 


 

 

Inspiratie voor jouw bedrijf