Tuinservice particulier

Tuinservice voor particulieren

Heb je een nieuwe woning gekocht waarbij de tuin nog volledig ingericht moet worden of wil je graag je huidige tuin volledige of gedeeltelijk verbouwen? Service Direct helpt je graag bij het realiseren van jouw droomtuin.

Tuinaanleg

Om van een tuin jouw tuin te maken is het belangrijk dat we de punten bespreken die jij graag zou willen hebben in de tuin. Welke stijl trekt je aan? Welke kleuren vind je mooi? En welke planten zou je graag in je tuin willen hebben? Dit zijn vragen waar we samen naar zullen kijken. 

Bestrating
Wil je graag nieuwe bestrating aanleggen? Wij denken graag met je mee in mogelijkheden. Wij hebben een breed assortiment met verschillende soorten tegels. Maar wat te doen met de oude tegels?

We kunnen de oude bestrating ook opnieuw gebruiken in het ontwerp van de tuin. Het opnieuw gebruiken van tegels is natuurlijk financieel erg aantrekkelijk, maar het is ook nog eens heel duurzaam. De tegels kunnen we gebruiken voor de bestrating, maar daarnaast kunnen we ook borders of afscheidingen maken van de oude bestrating. 

Tuinonderhoud

In overleg met jou maken wij een onderhoudscontract op waarbij er op basis van goed contact en/of eventuele vaste dagen een hovenier bij je langs komt om onderhoud aan de tuin de plegen.

Ben je toe aan vernieuwing van jouw tuin? Dan komen wij graag langs. Doordat wij flexibel inzetbaar zijn, in het bezit van een timmerman en van meerdere vakbekwame hoveniers komen wij graag bij je langs om jouw tuin te renoveren of opnieuw aan te leggen.

 

Een tuin waar jij van kan genieten. Ieder seizoen weer.

Tuinontwerp en onderhoud

Service Direct is gevestigd in Leek en wij zijn met name actief in het gebied rondom Leek, Roden, Eelde, Groningen, Zuidhorn, Marum en Assen. Naast Groningen en Drenthe zijn wij ook werkzaam in andere provincies. Neem gerust en natuurlijk volledig vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

 


Inspiratie voor jouw tuin