Polyfaser monoblok zwembaden

Polyfaser monoblok zwembaden

Polyester monoblok zwembaden worden vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit glasvezel versterkt polyester. De monoblok zwembaden zijn leverbaar in een diversiteit en groot aantal modellen, elk in de kleuren wit en hemelsblauw. Daarnaast bieden wij ook nog 3D ‘keramische’ kleuren aan.

Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieder zijn wens, zowel qua vorm als maatvoering. Een kwaliteitsproduct van een fabrikant met bijna 40 jaar ervaring, uniek in zijn soort.

Met ijzersterke garantievoorwaarden van een fabrikant die dat kan waarmaken

Polyester zwembaden

Elk bad ondergaat diverse productiefases in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Standaard wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw bad. Ervaring leert dat wandisolatie niet nodig is door de uitstekend isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Vaak worden deze baden gestort in schuimbeton waardoor de isolatie nog hoger is.

Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van maximum 30º C. Om van het Polyester monoblok zwembad een echt persoonlijk zwembad te maken zijn er vele mogelijkheden die gekozen kunnen worden. Een inlooptrap, een of een ingebouwde lamellenafdekking zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.