Sauna's

Sauna's

De warmte van een sauna werkt ontspannend en is goed voor de spieren. En wat is er fijner om op ieder gewenst moment in de sauna te stappen? In een sauna kun je echt genieten en tot rust komen. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw eigen wellness.

Bij het ontwerp wordt gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten (Hemlock, Abachi of red cedar) natuursteen, verlichting, opwarmingssystemen, afwerkingsmateriaal en glaswerk/deurwerk. Door het gebruik van meerdere materialen ontstaat er altijd een uniek ontwerp, passend bij jouw wensen.

Kant en klare sauna's 

Wij zijn officieel dealer van Interflex. Interflex heeft een divers aanbod aan standaard sauna's en deze zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen. Welke sauna geschikt is voor jouw woning en welk formaat het beste past in de ruimte leggen we je graag uit!

Sauna's op maat

ServiceDirect kan voor jou een sauna op maat maken! Door te kiezen voor een sauna op maat maak je optimaal gebruik van de ruimte. Wij geven je graag advies over welke sauna geschikt is en bouwen daarna op basis van jouw wensen de sauna op maat. 

 

Finse Sauna's 

De temperatuur van Finse sauna's, ook wel traditionele sauna's genoemd, kan wel oplopen tot 90 graden Celcius. De lucht in de sauna wordt door middel van een kachel opgewarmd. Op de kachel liggen stenen en over die stenen kan koud water gegoten worden. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid in de sauna verhoogd en daarbij stijgt ook de temperatuur. Door het verhogen van die temperatuur ga je zweten en zullen de afvalstoffen van je lichaam afgevoerd worden.

Infrarood sauna's

Naast de traditionele Finse sauna's bouwen en leveren wij ook infraroodsauna's. Bij een infrarootsauna bedraagt de temperatuur ongeveer 50 graden Celcius. De werking van een infrarood cabine is gebaseerd op de warmte van elektrische infrarood stralers. De warmte wordt direct overgebracht op de huid, zonder dat de lucht verwarmd hoeft te worden.


 

Tijd voor ontspanning?

Neem contact met ons op om je te laten inspireren en adviseren. 

Neem contact met ons op

 


 

Sauna inspiratie

Sauna inspiratie