Zwembad aanleggen Groningen

Ben je op zoek naar een ervaren partij die voor jou een zwembad kan aanleggen in Groningen? Zoek niet verder! Service Direct is al 15 jaar dé aangewezen specialist als het gaat om het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve zwembaden. Wij maken van jouw droom werkelijkheid. De mogelijkheden voor het aanleggen van een zwembad zijn tegenwoordig enorm. Voor ieder type tuin, persoonlijke smaak en budget is er een maatwerk zwembad te bieden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die jij hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee en voorzien je met genoegen van advies op maat.

Waarom kiezen voor Service Direct?

Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een zwembad is specialistische kennis nodig, deze vind je bij Service Direct. In de ruim 15 jaar dat wij actief zijn hebben wij talrijke exclusieve zwembaden aangelegd. Dit doen wij met behulp van een ervaren en vakkundig team dat enkel werkt met de beste materialen. Zo is Service Direct exclusief dealer van LPW Pools in Noord-Nederland. Dit zijn exclusieve en hoogwaardige zwembaden die zich kenmerken door de innovatieve technologieën die zijn toegepast.

 

Zo beschikken de baden over dubbelwandige vinylester met daartussen honingraat versterking en isolatie. Hierdoor zijn de wanden van LPW Pools tot wel 3 keer dikker dan het gemiddelde zwembad. Ook geniet je van een exclusieve uitstraling door de naadloze gelcoat afwerking. De baden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze bevatten innovatieve technologieën, waardoor je geniet van voordelen als: lager energieverbruik, verminderde impact op het milieu, betere veiligheid en een betere weerstand tegen veroudering. Als je kiest voor een zwembad van Service Direct dan geniet je van luxe en comfort!

Zwembad aanleggen Groningen: de mogelijkheden

Wanneer je een zwembad wilt laten aanleggen in Groningen heb je bij Service Direct een enorme keuzevrijheid. Waar vroeger het blauwe zwembad de standaard was, heb je vandaag de dag voldoende mogelijkheden om een bad geheel naar eigen wens in te richten. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren, materiaalsoorten en designs. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad in de kleur antraciet, wit of grijs.

 

Naast het samenstellen van het uiterlijk heb je qua functionaliteiten ook voldoende keuzemogelijkheden, zoals het installeren van: een warmtepomp om het zwembad duurzaam te verwarmen, milieuvriendelijke zwembadverlichting, een jetstream waarmee je kunt zorgen voor weerstand om actief te kunnen zwemmen, kwalitatieve handmatige of elektrische zwembadafdekking om het bad netjes te houden en gewapend zwembadfolie waarmee je zorgt voor een perfecte afdichting van het bad.

 

Dit is slechts een greep van het totaal aan mogelijkheden die je hebt bij het aanleggen van een zwembad in Groningen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een afspraak in. Onze experts brengen je wensen in kaart en denken graag met je mee om het zwembad van je dromen tot realiteit te maken. Hierbij ontzorgen we je tot in de puntjes, van ontwerpfase tot aan onderhoud.