LPW Pools

Voorzie jouw woning van de nodige luxe en comfort met een zwembad van LPW Pools. Met een zwembad in je tuin heb je altijd de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen of te werken aan je conditie. Wil jij een exclusief zwembad laten aanleggen? Dan ben je bij Service Direct aan het juiste adres. Wij beschikken over 15 jaar aan ervaring betreft het aanleggen en onderhouden van exclusieve zwembaden. Daarnaast zijn wij exclusief dealer van LPW Pools in Noord-Nederland. Je hebt keuze uit veel verschillende mogelijkheden, daardoor is er voor ieder budget en iedere smaak wel een passend zwembad te vinden. Benieuwd naar de opties die je hebt en wil je graag in gesprek komen met een specialist? Neem dan contact met ons op, wij staan graag klaar om je te voorzien van vrijblijvend advies.

LPW Pools zwembad

De afgelopen jaren zijn de monoblok zwembaden van LPW Pools steeds populairder geworden. Dit is niet zonder reden, want een LPW Pools zwembad kan snel aangelegd worden, is goed geïsoleerd en kan zeer efficiënt onderhouden worden. Service Direct werkt met dit topmerk omdat de zwembaden, vanwege de gebruikte kwalitatieve materialen, een lange garantie bieden.

 

Bij de aanleg van een LPW Pools zwembad wordt de locatie zorgvuldig bepaald. Nadat de ligging is bepaald wordt de plaats waar het zwembad komt met precisie uitgegraven. Vervolgens wordt het geprefabriceerde bad, dat voorzien is van alle inbouwdelen, met grote zorg geplaatst. Tot slot worden alle technische elementen geïnstalleerd en is het bad klaar om gevuld te worden met water.

LPW Pools laten aanleggen door Service Direct?

De mogelijkheden om een zwembad van LPW Pools te laten aanleggen zijn zeer uitgebreid. Zo heb je keuze uit verschillende kleuren, ontwerpen en meer. Ben jij benieuwd of jouw wensen vertaald kunnen worden naar werkelijkheid? Neem dan contact op met onze experts. Zij staan graag voor je klaar om met je mee te denken en om je te voorzien van advies op maat.

Waarom kiezen voor een zwembad van LPW Pools?

Zwembaden van LPW Pools ogen niet alleen heel mooi, ze bieden ook nog eens vele voordelen. Indien jij kiest voor een exclusief zwembad van dit topmerk geniet je van de onderstaande pluspunten.

 

Full vinylester zwembaden

De baden worden gemaakt van full vinylester. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen waardoor het zwembad ondoordringbaar is voor water.

 

Sterke isolatie

Door de gebruikte honingraatstructuur hebben de zwembaden een zeer sterke isolatie, de baden van LPW Pools zijn zelfs de best isolerende baden op de markt. Als gevolg van deze perfecte isolatie hebben de zwembaden een mindere belasting op het milieu en geniet je van lagere energiekosten.

 

Garantie voor het leven

Indien je kiest voor een zwembad van LPW pools heb je een garantie van maar liefst 35 jaar. Dit komt doordat de baden zijn gemaakt uit vinylester hars en daardoor een optimale weerstand hebben tegen osmose en waterdichtheid.

 

Veilige afdekking

Bij een zwembad van LPW geniet je van een uitstekende veiligheid. De baden worden geleverd met een Covrex Pool Protection. Dit is een afdekking met een optimale isolatiewaarde, wat er mede voor zorgt dat het zwembad milieuvriendelijk is. Na het sluiten van het rolluik is er geen gevaar dat iemand in het water kan vallen.

 

Perfect design

Het zwembad is zodanig ontworpen dat je geen last hebt van zichtbare lijnen. Het algehele uiterlijk oogt daardoor zeer strak en mooi.