Zwembad aanleggen Eelde

Heerlijk dobberen in het water of actief zwemmen om te werken aan je conditie. Het zijn slechts enkele voordelen van het hebben van een eigen zwembad. Wil jij een zwembad laten aanleggen in Eelde en ben je op zoek naar een ervaren specialist? Dan ben je bij Service Direct aan het juiste adres! Al ruim 15 jaar helpen wij mensen bij het verwezenlijken van hun droom: een eigen zwembad geheel ingericht naar eigen wens. Tegenwoordig zijn de opties voor het samenstellen van je eigen zwembad enorm. Voor ieder budget, type tuin en persoonlijke smaak is er een zwembad te vinden die voldoet aan je wensen.

 

Ben jij geïnteresseerd in het aanleggen van een zwembad in Eelde en ben je benieuwd naar de opties die je hebt? Neem dan contact op met onze experts, zij voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Waarom kiezen voor Service Direct?

Het aanleggen van een zwembad vereist de nodige expertise, deze vind je bij Service Direct. Ons team bestaat uit een samenstelling van ervaren vakmannen die gemotiveerd zijn om van elke klus een succes te maken. Wij werken niet enkel met gekwalificeerd personeel, maar ook met de beste materialen. Zo mogen wij ons exclusief dealer van LPW Pools in Noord-Nederland noemen. De exclusieve zwembaden van LPW Pools kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en de toegepaste innovatieve technologieën.

 

De zwembaden zijn voorzien van dubbelwandige vinylester met daartussen honingraat versterking en isolatie. Het resultaat: de wanden van LPW Pools zijn tot wel 3 keer dikker dan zwembaden van andere aanbieders. Als kers op de taart geniet je ook nog eens van een exclusieve uitstraling doordat de baden beschikken over een gelcoat afwerking. Innovatieve technologieën die zijn toegepast zorgen ervoor dat je van enkele voordelen geniet, zoals: een betere weerstand tegen het verouderingsproces, een verhoogde mate van veiligheid, een lager energieverbruik en tot slot een verminderde invloed op het milieu. Bij Service Direct geniet je van de hoogste kwaliteit zwembaden.

Zwembad aanleggen Eelde: de mogelijkheden

Het traditionele blauwe zwembad is vandaag de dag niet meer de standaard, zo kun je bij Service Direct kiezen uit vele keuzemogelijkheden om een zwembad geheel naar eigen wens in te richten. Denk hierbij aan verschillende kleuren, zoals: wit, antraciet, grijs of een zandkleur. Ook heb je ook keuze uit verschillende designs, materiaalsoorten, vormen en maten.

 

Naast het uiterlijk kun je ook de functionaliteiten van het zwembad zelf samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een: warmtepomp waarmee je jouw zwembad op duurzame wijze kunt verwarmen, een jetstream die zorgt voor een tegenstroom-effect waardoor je actief kunt zwemmen, milieuvriendelijke zwembadverlichting, kwalitatieve zwembadafdekking die elektrisch of handmatig te bedienen is en gewapend zwembadfolie waarmee je zorgt voor een naadloze afdichting van het zwembad.

 

De genoemde opties zijn slechts een greep uit het totaal aan keuzemogelijkheden die je hebt. Wil je graag een zwembad laten aanleggen in Eelde en ben je benieuwd naar de opties die je hebt? Dan raden wij je aan om contact op te nemen en een afspraak in te plannen met één van onze specialisten. Van ontwerpfase tot aan de onderhoud van het bad, wij kunnen je geheel ontzorgen.