Hottubs

Hottubs, een echte traditie

Wil jij genieten van het ontspannen geluid van een knapperend vuurtje en de geur van gestookt hout? Kies dan voor een hottub. De Scandinavische traditie wordt steeds populairder in Nederland.

Tegenwoordig zijn hottubs verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, maar van origine is een hottub gemaakt van hout. Doordat de buitenkant is afgewerkt met hout heeft het bad een natuurlijke uitstraling.

Zelf een vuurtje stoken

Bij een hottub moet je zelf een vuurtje stoken om het water op te warmen. Hierdoor is een hottub zuiniger dan een jacuzzi. Maar door dat beetje extra werk heb jij wel een voldaan gevoel wanneer je in je hottub plonst. Genieten zul je dan zeker doen.

 

Het verschil tussen een jacuzzi en een hottub

Het grote verschil tussen een jacuzzi en een hottub is dat een jacuzzi een krachtige moter heeft die het water verwarmd. Bij en hottub wordt dit gedaan door middel van een kachel met vuur die een reservoir met water verwarmd. 

Showroom

In onze showroom in Leek hebben wij diverse modellen van hottubs staan. Wil jij even proefbadderen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 

 


 

Tijd voor ontspanning?

Neem contact met ons op om je te laten inspireren en adviseren. 

Neem contact met ons op

 


 

Hottub inspiratie