Villeroy & Boch

Service Direct is verheugd om een gewaardeerde partner te zijn van Villeroy & Boch, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardig porselein, aardewerk en luxe spa-oplossingen. Onze samenwerking met Villeroy & Boch stelt ons in staat om de elegantie en innovatieve ontwerpen van dit gerenommeerde merk naar de markt van West-Europa te brengen via ons goed gevestigde netwerk van dealers.

Wat Doet Villeroy & Boch?

Villeroy & Boch staat wereldwijd bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en verfijnde ontwerpen op het gebied van porselein en aardewerk. Het bedrijf biedt hoogwaardige serviezen, sanitair, tegels en accessoires voor keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar een elegant servies, luxueuze badkamerontwerpen, of prachtige tegels voor uw keuken of badkamer, Villeroy & Boch biedt oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Uw Partner voor Buitenprojecten

Bij Service Direct gaan we verder dan alleen productverkoop. Als partner van Villeroy & Boch werken we samen om uw visie te verwezenlijken met behulp van de expertise van dit prestigieuze merk. Wij begrijpen dat uw project een reflectie is van uw persoonlijke stijl en levensstijl, en we zijn er trots op om u te ondersteunen bij het creëren van ruimtes die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Samen met Villeroy & Boch zorgen we ervoor dat uw project een meesterwerk wordt, van concept tot realisatie. Wij streven ernaar om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Service Direct en Villeroy & Boch bundelen hun krachten om elegantie en verfijning naar uw projecten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Villeroy & Boch en hoe we u kunnen helpen bij het creëren van prachtige spa-oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Luxe spa's geleverd door Service Direct

Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op